Skip to content

Matthijs Nagel over de weg van ambitie naar succes

Iedere uitzendondernemer wil groeien en succesvol zijn. Maar zo eenvoudig is dat niet. Tenzij je met Mployment Brands in zee gaat. “Wij geven je uitzendbureau dat extra zetje in de rug. Met kapitaal, software, backoffice dienstverlening en kennis en kunde helpen we jou eruit te halen wat erin zit.” Aldus Matthijs Nagel, Manager M&A bij Mployment Brands.
MB_Blog_Mathijs Nagel_Header

Mployment Brands richt zich op uitzendbureaus met groeipotentie én een flinke drive. “Vooral dat laatste is erg belangrijk. Het zijn ondernemers met ambitie die succesvol zijn, mits je natuurlijk de juiste keuze maakt. En juist daar kunnen wij bij helpen.” 

 

Met Mployment Brands voel je de steun van 300 experts. Die geven uitzendondernemers concreet advies waar je echt wat aan hebt. “Denk bijvoorbeeld aan recruitment, hoe haal je die uitzendkrachten binnen waar iedereen om vecht? Of kijk naar de zichtbaarheid van je uitzendbureau. Weten opdrachtgevers je wel te vinden en begrijpen ze waarom ze niet met dat andere uitzendbureau maar met jou in zee moeten gaan? Of kijk naar juridisch advies. Want hoe ga je om met een fikse schadeclaim, veroorzaakt door een uitzendkracht? Ga zo maar door. Wij hebben alle antwoorden want wij hebben alle experts. Van recruitment, hr en marketing tot legal, finance en data.”  

 

Dit is wat Mployment Brands zo bijzonder maakt. En de slimme software natuurlijk die je ook krijgt. Daarmee kun je al je uitzendprocessen eenvoudig en snel uitvoeren. Zodat je meer tijd overhoudt voor waar je goed in bent en gelukkig van wordt: het vinden en matchen van de perfecte kandidaat. Mployment Brands helpt ondernemers het maximale uit hun uitzendbureau te halen.  

Start nu jouw reis

Zijn jij en je uitzendbureau klaar voor groei?
Ontdek wat er mogelijk is voor jouw uitzendbureau.

iconMeer nieuwe kandidaten

iconGroter netwerk van werkgevers

iconMaximale winst, minimaal risico

Racket

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!
Bel of stuur een bericht, ons team denkt graag met je mee.