Skip to content

Boost je uitzendbureau met Mployment Brands

Mployment Brands is een feit. Wij richten ons op uitzendbureaus die klaar zijn voor de volgende stap en helpen hen met kennis, kunde en kapitaal om door te groeien. Mployment Brands geeft een financiële boost én uitgebreide inhoudelijke support op het gebied van data, software, backoffice, legal, marketing en sales. Dat doen we door een minderheidsbelang van maximaal 15% in uitzendbureaus te nemen. Met deze formule kunnen uitzendbureaus zich focussen op maximale winstgevendheid en groei.
MB_Nieuwsblog_Verleg grenzen_Doorbreek barrières_Header

Uitzendbureaus met groeiambities lopen vaak vast. Het is lastig om met een kleine, succesvolle onderneming een hoger niveau te bereiken. Dan ontbreekt het je aan kennis over de markt, zijn er concurrenten en is het erg lastig de juiste keuzes te maken. Welke mensen neem je aan? Waar investeer je in? Mployment Brands heeft de juiste antwoorden. Zo kunnen uitzendbureaus zorgeloos en succesvol groeien. 

 

Matthijs Nagel, manager Mployment Brands: “Er is door de impact van vergrijzing, verduurzaming en digitalisering steeds meer behoefte aan gespecialiseerd flexibel personeel. Voor uitzendbureaus liggen hier kansen, maar het bijhouden van deze razendsnelle ontwikkelingen en de steeds veranderende wet- en regelgeving is een enorme uitdaging. Mployment Brands helpt uitzendbureaus met ambitie om met de ontwikkelingen mee te groeien. We leggen een ijzersterk fundament zodat het bureau zich kan focussen op zijn kracht: het recruiten en uitzenden van uitzendkrachten.” 

 

Met een minderheidsbelang heeft Mployment Brands, dat is opgericht door JEX, een ondersteunende rol. Waarbij het als partner kennis en kunde deelt om uitzendbureaus te professionaliseren en groei te accelereren. De bureaus behouden hun eigen karakter en regie maar krijgen een inhoudelijke en financiële boost. Én de ondersteuning van 300 specialisten uit verschillende vakgebieden.

 

Bedrijfsovername door Mployment Brands  

Wil jij grenzen verleggen en barrières doorbreken? Verkoop dan een minderheidsaandeel van jouw uitzendbureau! Mployment Brands geeft jou in ruil hiervoor flink wat kapitaal, kennis en kunde. Of jij nog steeds in controle blijft? Natuurlijk. Wij geven je alleen de kans om oneindig te groeien. Pak jij ‘m?

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Check je potentie 

Start nu jouw reis

Zijn jij en je uitzendbureau klaar voor groei?
Ontdek wat er mogelijk is voor jouw uitzendbureau.

iconMeer nieuwe kandidaten

iconGroter netwerk van werkgevers

iconMeer nieuwe kandidaten

Racket

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!
Bel of stuur een bericht, ons team denkt graag met je mee.